Pagina este dedicata partenerilor si sponsorilor care ma ajuta sa fac ceea ce imi place atat de mult: sa concurez in competitii de motocross. Iar din 2008 sa invat si pe altii tainele pilotajului moto off-road, in special copii, care sa promoveze acest sport, intr-un cadru sigur, indrumati de cineva care si-a petrecut sute de ore in saua motocicletelor de teren.

service moto yamaha bucuresti

Incepand cu anul 2015, am semnat un parteneriat cu Yamaha Motor Europe. Partneriatul se aplica atat in cazul motocicletelor mele de sezon, cat si in ceea ce priveste motocicletele scolii de pilotaj moto off-road RAMS MX School.

echipament moto acerbis

Acerbis este brandul de echipament moto cu care concurez inca din 2009.

arai helmet bucharest romania

Probabil cel mai important element de siguranta pe care il poarta orice motociclist este casca de protectie. Si Arai ofera cel mai bun nivel de protectie pe care banii il pot cumpara.

oakley motocross gear

Oakley este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati producatori de ochelari din lume. Iar gama lor dedicata off-road, enduro si motocross, nu face exceptie de la calitate si stil.

stickere moto

Din 2015 am renuntat la a importa stickere moto din Europa sau SUA, pentru ca am gasit un producator local care ofera exact aceeasi calitate. Comenzi si informatii suplimentare 0726.50.50.60. Stickerele se pot monta, profesional, in serviceul RAMS Motorsport.

service suspensii moto

Servisarea suspensiilor moto este la fel de importanta ca si mentenanta motorului, pentru ca o suspensie reglata corespunzator poate face diferenta in a termina pe podium sau o cazatura pe un viraj. La Suspensii RAMS nu doar vindem furci si amortizoare OHLINS, ci mai degraba oferim consultanta in alegerea si setarea corespunzatoare a suspensiei. Numeroasele traininguri de specialitate pe care mecanicii nostri le-au facut cu tehnicienii fabricilor KYB si OHLINS atesta acest fapt.